A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja.

A megrendelt termék fizetésének módja:

  • banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor ugyanezen címre 1-2 munkanapon belül legkésőbb megküldjük elektronikus úton a számlát is, melyet átutalással tud kiegyenlíteni. Ezt követően minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás módjáról, időpontjáról egyeztetés céljából.
  • személyesen történő teljesítés: Amennyiben Ön weboldalunk tájékozódott a termékeink iránt, de szeretné személyesen megtekinteni mintadarabjainkat, úgy erre lehetősége van telephelyünkön, melynek címe: 2132 Göd, Mária u. 3. Itt személyes egyeztetés alapján akár ki is választhatja az Önnek tetsző termékünket és számla ellenében készpénzben is lehetősége van azt kifizetni. A szállítás módját ugyanekkor egyeztetheti munkatársunkkal, vagy amennyiben Ön személyen kívánja a terméket elszállítani, azt is megteheti.

Házhoz szállítási információk, díjszabás:

  • 100.000 Ft értékű megrendelés alatt a postázás költsége 3000 Ft.
  • 100.000 Ft értékű megrendelés felett Budapesten és Budapesttől 50 km távolságon belül a házhoz szállítás, üzembe helyezés díjtalan.
  • Budapest határán kívül a szállítást 100 Ft / km áron tudjuk vállalni. A beüzemelés díjtalan.
  • A kiszállítás díja – amennyiben Budapesten kívüli a helyszín – a termék árához hozzáadódik, egybe kerül kiszámlázásra előre. Kiegészítők vásárlása esetén a 3000 Ft postázási költség szintén a termék árával együtt kerül kiszámlázásra.