Rólunk

A grillezés a mindenünk, minden évszakban megvan a maga szépsége, kora tavasztól késő őszig és akár még egy-egy szép, hideg ám napsütéses téli napon is!

Egy mongóliai utazás élménye alapján kezdtem terveket készíteni egy teljesen újfajta grill eszköz elkészítésére. Végtelenül egyszerűnek, könnyen használhatónak és nem utolsó sorban nagyon könnyen tisztíthatónak kellett lennie, hiszen férfiemberként a szénné égett grill rácsok és eszközök tisztítása rémálomként nehezedik vállunkra.

Mivel nem igazán vagyok mérnök ember, így az ötletem precíz kidolgozását szakemberekre bíztam, akik igazán kihozták a legjobbat belőle!

Az eredmény a FireGrill! Az eszköz, melyet a letisztultság, az egyszerűség és a praktikum jellemez.

5 dolog  amit tudni kell a  FireGrill  készülékekről:

  1. Moduláris felépítése révén alkalmas grill sütésre, bográcsozásra, szalonnasütésre és csodálatos tűzrakóhely is!
  2. A legtisztább grill rendszer mert 3 percen belül tisztítható minden tisztító vegyszer mentesen!
  3. Igényes kivitelezése és kreatív megjelenése révén a kert vagy a terasz dísze is egyben!
  4. Fantasztikus eszköze a közösségi életnek, legyen az családi összejövetel, baráti beszélgetés vagy étterem kerthelységének munkafelülete!
  5. Egész évben, minden évszakban használható!

Hazai gyártókkal dolgozunk, és minőségi acélból gyártjuk készülékeinket. Egyedi formákat terveztünk, melyek akár modulárisan össze is válogathatóak igény szerint. Mind a szögletes mind a henger alakú talpazat kompatibilis bármelyik tűztér tálcával, így egyedileg lehet akár összeállítani kedvenc darabunkat, mely garantáltan évtizedeken át kiszolgál minket.

Hogyan tovább?